Aromaterapiyi en doğru ve en güncel şekliyle öğrenin

1.International Symposium On Advances In Lamiaceae Science

APRIL 26-29 2017 - ANTALYA, TURKEY
RIXOS DOWNTOWN, ANTALYA
Detaylı bilgi ve kayıt için: http://www.lamiaceae2017.org/

2.IVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi

26-29 Nisan 2017
WOW Istanbul Hotel & Convention Center / İSTANBUL
Ücretsiz kayıt için son tarih
20 Şubat 2017
Detaylı bilgi ve kayıt için : http://ivekkongre.com

3.Fitovizyon Doğal Yaşam ve Sağlık Ürünleri – Fitoterapi & Aromaterapi ve Kozmetikte Yenilikler Kongresi

15-17 Eylül 2017
WOW İstanbul Convention Center
Eczacılık ve İlaç Derneği ​tarafından düzenlenen kongrede ​F​itoterapi ve ​Kozmetikte ​Yenilikler konularının yanında, Aromaterapi Derneği'nin katkılarıyla, bir gün sürecek Aromaterapi çalıştayı yapılacaktır.
Detaylı bilgi ve kayıt için : http://www.fitovizyon.org/

Aromader, 9 Aralık 2014 tarihinde bir konuşma düzenledi. Derneğimizin üyesi ve Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü sorumlusu Müh. Ahmet Tınmaz, Cerrahpaşa Tıp Tarihi Anabilim Dalında “Türkiye’de yetiştirilen Aromatik bitkilerin durumu, bu konuda araştırma yapan kuruluşlar, merkezler, Türkiye’nin Aromatik bitkiler potansiyeli” konusunda üyeleri bilgilendirdi.

• 25-26.Nisan 2009 tarihinde “Kaz dağları”na bir gezi düzenlendi. Buğday Derneği ile beraber çalışıldı. Doğal yaşam, Aromatik bitkiler konuları incelendi.
  • 14-15 Haziran 2009 tarihinde bir “Gül gezisi” daha düzenlendi. Senirkente Sebat Gül şirketinin düzenlediği Festivale katılındı. Gül toplandı ve gülyağı üretimi hakkında bilgi alındı.
  • Aromader, 2009 yılından 2014 yılına kadar Sultanahmet’teki Dernek Merkezinde “Aromaterapi” kursları düzenledi. Bu kurslar Zülfikar Alkan tarafından gerçekleştirildi. Dernek merkezinde pek çok seminer ve konferanslar yapıldı.

Aromader’ ın ilk etkinliği Sn. Zülfikar Alkan başkanlığında Isparta’ya yapılan “Gül gezisi” idi. 13-14 Haziran 2008 tarihlerinde Eğirdir Gökçehöyük’e gidildi. Burada Nuri Kalay’ın gül bahçeleri ve Gülhane’si gezildi, incelemelerde bulunuldu.

Alemdar Mahallesi Ticarethane Sokak No: 23 / 34122 Sultanahmet